Past Events  
CLICK HERE FOR NAGPUR BRANCH ICAI MEMBER DIRECTORY DATA ONLINE FORM
Sr. No. Date & Day Time Subject Faculty Regn. Fees CPE Hrs.
1 Saturday, 06th March, 2021 3.30 pm to 5.30 pm Womens Week VCM on Strategies for Success of Women CAs AS PER INSIDE CIRCULAR for Women CA Members Rs. 100/- + GST @ 18% 2 Hrs.
2 Friday, 05th March, 2021 3.30 pm to 5.00 pm VCM on Women Safety and security AS PER INSIDE CIRCULAR for Women CA Members Rs. NIL AS PER INSIDE CIRCULAR
3 Sunday, 28th February, 2021 11:30 AM to 12:30 PM Discussion Meet on the New Corona Scenario Jointly with Chandrapur CPE Chapter Dr. Radha Munje AS PER INSIDE CIRCULAR AS PER INSIDE CIRCULAR
4 Wednesday, 24th February, 2021 04:00 PM to 07:00 PM VCM ON FINANCE BILL-INDIRECT TAXES CA Rajender Arora, New Delhi Rs. 200 + 18% GST 3 Hrs.
5 Saturday, 20th February, 2021 04:00 PM to 07:00 PM VCM ON FINANCE BILL-DIRECT TAXES CA. Haridas Bhat, Mumbai Rs. 200 + 18% GST 3 Hrs.
6 Monday, 01st February, 2021 05:00 PM (Sharp) Immediate Reaction on Union Budget AS PER INSIDE CIRCULAR AS PER INSIDE CIRCULAR AS PER INSIDE CIRCULAR
7 Thursday, 28th January, 2021 AS PER INSIDE CIRCULAR Lecture MEET ON GST Rs. 100 + 18% GST AS PER INSIDE CIRCULAR 2 Hrs.
8 Tuesday, 26th January, 2021 Time 09*:00 AM to 02:00 PM INDOOR SPORTS FESTIVAL ON 26 January 2021 AS PER INSIDE CIRCULAR Rs. 100.00 + GST 18% AS PER INSIDE CIRCULAR
9 Monday, 11th January, 2021 AS PER INSIDE CIRCULAR CA STUDENTS CONFERENCE NAGPUR ON 11th AND 12th January 2021 AS PER INSIDE CIRCULAR virtual mode - Rs. 100/- AS PER INSIDE CIRCULAR
10 Saturday, 19th December, 2020 10:30 AM TO 04:00 PM TAX CONCLAVE ON INCOME TAX AND GST ON 19-12-2020 CA. RAJIV JAIN, NEW DELHI AND CA. ASHISH MODI, MUMBAI FOR MEMBERS : RS. 100.00 + GST 18% AND FOR NON-MEMBERS : RS. 150.00 + GST 18% 6 HOURS
11 Sunday, 13th December, 2020 Start At 09:00 AM Pentathlon 2.0 : CHESS AS PER INSIDE CIRCULAR Student :Rs. 50.00 AS PER INSIDE CIRCULAR
12 Sunday, 13th December, 2020 Start At 09:00 AM Pentathlon 2.0 : CARROM AS PER INSIDE CIRCULAR Student :Rs. 50.00 AS PER INSIDE CIRCULAR
13 Sunday, 13th December, 2020 Start At 09:00 AM Pentathlon 2.0 : TABLE TENNIS AS PER INSIDE CIRCULAR Student :Rs. 50.00 AS PER INSIDE CIRCULAR
14 Sunday, 13th December, 2020 Start At 09:00 AM Pentathlon 2.0 : BASKETBALL AS PER INSIDE CIRCULAR Register Your Team : 6-A-SIDE Registration Fees : Rs. 300 (Per Team) AS PER INSIDE CIRCULAR
15 Sunday, 13th December, 2020 Start At 09:00 AM Pentathlon 2.0 : BADMINTION AS PER INSIDE CIRCULAR Student :Rs. 50.00 AS PER INSIDE CIRCULAR
16 Sunday, 13th December, 2020 Start At 09:00 AM Pentathlon 2.0 : VOLLEY BALL AS PER INSIDE CIRCULAR Register Your Team : 6-A-SIDE Registration Fees : Rs. 300 (Per Team) AS PER INSIDE CIRCULAR
17 Monday, 12th October, 2020 Postpone Event Three Days Refresher Course for Preparation of IBBI Limited Insolvency Examination Postpone Event Postpone Event 9 Structured CPE Hours
18 Tuesday, 08th September, 2020 4.00 pm to 6.00 pm GST-Form 9 n 9C Speaker: CA. Dhruvank Parikh, - Vadodara, Speaker: CA. Pritam Batra, Nagpur NIL 2 Hrs.
19 Saturday, 05th September, 2020 5.00 pm to 7.00 pm VCM - Income Tax - Faceless Assessments & Tax Payers Charter - The Way Forward Chief Guest:CA Manoj Fadnis, - Hon.Past President, ICAI, Speaker:CA. Adv. Kapil Goel, New Delhi Free 2 Hrs
20 Monday, 31st August, 2020 4.00 pm to 6.00 pm VCM - Automation & Digitalisation - The New Normal Chief Guest:CA Durgesh Kabra, Mumbai, Speakers:CA Dayaniwas Sharma, Hyderabad, Hon. CCM. Mr. Mudit Kothari, Baroda NIL 2Hrs.
21 Saturday, 29th August, 2020 4.00 pm to 6.00 pm VCM- Pvt. Ltd. Companies - Incorporation & Annual Compliances CA. Priti Savla, Mumbai, CS Deepti Joshi, Nagpur NIL 2 Hrs.
22 Thursday, 27th August, 2020 11.00 am to 1.00 pm VCM - Audit under Income Tax Act CA. Avinash Rawani, Mumbai, CA Yash Verma, Nagpur NIL 2 Hrs
23 Friday, 14th August, 2020 5.00 pm to 7.00 pm VCM - Income Tax on Joint Development Agreements Chief Guest:CA. G. Ramaswamy - Hon. Past President, ICAI, Coimbatore and Speaker:Adv. Chythanya K.K.-Bangaluru NIL 2 Hrs
24 Wednesday, 12th August, 2020 4.00 pm to 6.00 pm VCM - Project Finance Inaugural Remarks: Shri Manoj Kare, Hon. Zonal Manager, Bank of Maharashtra. Speakers: CA. Sitaraman Iyer-Nagpur, CA. Vaibhav Jain-Mumbai NIL 2 Hrs
25 Saturday, 01st August, 2020 4.00 pm to 6.00 pm VCM - Income Tax Dealing with Notices & Representation Before Authorities CA. Adv. Kapil Goel, New Delhi NIL 2 Hrs
Next >>